Je garagevloer zelf vernieuwen

Losliggende vinyltegels als alternatief voor keramische tegels.

Voor degenen die hun garage opnieuw willen renoveren, maar die niet vertrouwen op de duurzaamheid van keramische tegels of de afdichting van de betonnen vloer te duur vinden, is er nu het perfecte alternatief: we hebben het over de losse vinyl tegels. De modulaire garagevloer kan in een handomdraai worden gelegd, is zeer goed bestand tegen vocht en is ook ongelooflijk mooi om naar te kijken. Waarom je de vloer met het praktische installatiesysteem niet op moet geven, leer hier!

Onverslaanbaar in gebruik – eenvoudige en snelle losse installatie dankzij innovatief sluitsysteem
Er zijn vele redenen om de garage vloertegels, van bijvoorbeeld Fortelock te installeren, maar er si een reden die boven de rest uitspringt: het innovatieve sluitsysteem, waarmee je de vinyltegels zo flexibel mogelijk kunt plaatsen! Dit is een praktische puzzel, waarbij je alleen de zijkanten in elkaar hoeft te klikken. Dit kan volledig worden gedaan zonder het gebruik van lijm, zodat je de afzonderlijke tegels indien nodig gemakkelijk kunt verwijderen.

Vloertegels
Als een tegel beschadigd raakt, kan deze eenvoudig worden verwijderd en kun je deze zonder moeite vervangen. Of misschien moet je gewoon ongeplande reparaties doen aan de vloer eronder en kun je nu de plek vrijmaken zonder je hele vloer te scheuren. Natuurlijk kunnen verwijderde tegels net zo gemakkelijk opnieuw worden geplaatst. Hoe weinig stappen er nodig zijn, wordt weergegeven in deze voorbeeldvideo: https://www.youtube.com/watch?v=ltzduYBzSNw

Naast de eenvoudige en vooral snelle installatie, kan jouw garage ook direct worden gebruikt, zodat je jouw auto niet in de regen hoeft te laten staan! Bovendien bespaar je niet alleen waardevolle tijd, dankzij de eersteklas prijs-prestatieverhouding bespaar je ook geld!

Recommended Articles